fbpx

RUANG DIGITAL UNTUK PEMASARAN ALAF BARU

Kami membawa perniagaan fizikal ke dunia digital. Dalam era internet ini, budaya pembeli sudahpun berubah dan semua perniagaan harus wujud di alam maya.

PEMASARAN DIGITAL LENGKAP

Dengan menggunakan kepakaran dalam website, media sosial, graphic design, pengiklanan Google dan Facebook, pengoptimuman halaman pencarian (SEO), serta pengalaman kami dalam arena pemasaran tempatan, insha'Allah kami akan membawa perniagaan anda ke pasaran digital yang lebih luas. Ayuh! Jom mula!

MEMBINA WEBSITE

Orang kata kalau anda tiada website seolah perniagaan anda tidak wujud. Jadi, Binalah website terbaik yang lengkap, optimum pencarian (SEO), laju, dan design yang mudah untuk pelawat web anda.

PEMASARAN DIGITAL

Strategi pemasaran digital yang kami praktikkan merangkumi semua aspek dari pengurusan social media, website, digital content, dan pengiklanan. Dengan adanya pendekatan yang lengkap ini, pemasaran anda akan lebih berkesan.

HARGA MESRA

Bilik pejabat yang ekslusif dan selamat bagi anda menjalankan pengurusan dengan selesa.

RUANG PEJABAT SEDIA LENGKAP

Setiap bilik dilengkapi dengan perabot meja dan kerusi pejabat, bilik berhawa dingin (aircon), berkarpet, kemas dan selamat.

Anda tidak perlu risau lagi tentang kos tambahan. Fokus saja pada perkembangan perniagaan anda. Hanya perlu bawa barangan kerja dan bermula. Begitu mudah sekali.

BUAT BOOKING SEKARANG

    HALAMAN MEDIA USAHAWAN NEWBIE

    Laman Website dan Youtube channel kami akan dikemaskinikan setiap minggu dengan topik-topik khas untuk usahawan newbie.